Könyves álompasik párbaja 2012 - III. Forduló: Cortez Vs. Dimitrij

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legkedveltebb férfi karaktert. Vannak versenyzők az Urban Fantasy, Paranormal Romance, de még a naplóregények világából is. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

A 3. Forduló első párbajában a Szent Johanna gimi legmenőbb diákja, aki nem mellesleg állati jóképű, pöpecül gördeszkázik, a híres neves Cortez csap össze az Orosz félistennel, a régi westernek és 80-as évek zenéi rajongójával, a Vámpíruniverzum leghűségesebb és legkeményebb testőrével, Dimitrij Belikovval! 

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 11-én 23:59-kor lezárjuk!!! 



Cortez

Innen ismerheted: Leiner Laura - A Szent Johanna gimi sorozat

Természetfeletti státusza:
 100% Ember

Kampányának vezére: 
Petra @ Amik érdekelnek & Évi


Ha gondosan kócosra beállított barna hajú, kék szemű 18 év körüli pasit látsz, zenét hallgatva, Buda utcáit róva esetleg pilóta napszemüveg mögé rejtőzve, kapucnis pólóban és deszkás cipőben, már gyanakodj! Ha pedig gördeszka vagy egy gitár van nála, állítsd meg! Biztos lehetsz benne, hogy Cortez az!

Igen, ő a suli legmenőbb diákja, eszméletlen laza, a legújabb divat szerint öltözködik, sportol és zenél, egy liter cola felhörpintése után is képes elaludni, ha ledobnánk a világ bármelyik pontján megértetné magát, de nem ezek a legvonzóbb tulajdonságai. A kreativitásában rejlik a varázsa és persze a megbúvó mosolyaiban. A zene- és rajztehetségét fegyverként használva fejezi ki érzéseit, elképzeléseit, gondolatait, és próbálja tudatni ezeket a sorozat gyanútlan főhősnőjével. Éretten kezeli a legkomolyabb helyzeteket is, ugyanakkor lappang benne egy rész valódi gimnazista, a humorában, a vak szerelmében, a sokszor bekacsintó ’nem érdekel mi van’ hozzáállásában.

~ I'll send a letter to that girl
Asking her to by my own
But my pen is writing wrong
So I'll say it in a song ~ 


~ Levelet fogok küldeni annak a lánynak,
Hogy megkérjem, legyen az enyém,
De a tollam rosszul ír,
Szóval dalban mondom el. ~

(Green Day- Dry Ice)


És ezek után kell még egy indok, hogy miért szavazz először rá és ne a többi versenyző valamelyikére? Ki vágyhat többre annál, hogy a szeretett pasi az életé kockáztatva, egy emeleti ablakba kiállva valljon szerelmet?

~ I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now ~

~Nem hiszem, hogy bárki úgy érezne
veled kapcsolatban, mint én. ~

(Oasis – Wonderwall)


Mert Cortez az egyetlen, mai, valós világban élő, ízig-vérig ember pasi a mezőnyben. Aki ha előveszi romantikus oldalát, teljes mértékig ellenállhatatlan.



Dimitrij

Innen ismerheted: Richelle Mead - Vámpírakadémia sorozat


Először feltűnt: Vámpírakadémia

Természetfeletti státusza:
 Dampyr (félig vámpír, félig ember) testőr

Kampányának vezére: 
AndieKönyvek háborúja


Dimitrij - a bőbeszédű, távolságtartó, mindig komoly és kegyetlenül szívdöglesztő fél Isten - és itt had idézzem Rose-t a könyvből; " Nagyon szexi - az a típus, akit meglátván megállsz az út közepén, és hagyod, hogy elüssenek." dhampyr testőr nem vesztegeti a szót, de jó ha tartasz magadnál egy defibrillátort, mert ha egyszer kinyitja a száját a mély hangjától, szexi orosz akcentusától neked is biztosan megáll a szíved, pláne ha a mély sötét barna szemeivel -melyek egyszerre sugároznak gyengédséget és vadságot-, néz rád és közli veled, hogy annyira gyönyörű vagy, hogy az már fáj.

Dimitrij olyan, mint a szellemirtók. Tudjátok, a híres filmzenére gondolok... 

"If there's something weird and it don't look good. Who ya gonna call? GHOSTBUSTERS
- Ha van valami furcsa és nem néz ki jól, kit hívsz? A SZELLEMIRTÓKAT!

Merthogy, ha van valami problémád, tudod, hogy Gyimka mindig talál rá megoldást. Dimitrij az egyike a legjobb harcosoknak a testőrök világában; gyors, erős, és halálos. Ugyanakkor elismeri Rose képességeit és folyamatosan arra ösztönzi, hogy keményebben eddzen, és még jobb legyen, anélkül, hogy megkérdőjelezné, hogy Rose ugyanolyan jó testőr, mint ő maga. Ki ne akarna egy olyan edzőt/barátot/társat magának, aki minden őrültségünk ellenére, amikor mások, de még saját magunk is kényszerzubbonyt tettetnénk magunkra, ott áll mellettünk erős támaszként, mint ahogy Gyimka tette..

"... Te vad és indulatos vagy, de a nap végén, te vagy az egyik legerősebb ember, akit ismerek. Még ha ugyanolyan is vagy, mint Anna – és én nem hiszem – ti ketten nem ugyanabban a sorsban osztoztok. "

Ami Dimitrij-t álompasivá teszi, az nem a széles válla, vagy az eszméletlen fizikai ereje, de még csak nem is a sok női szívet elrabló orosz akcentusa (habár ez sem egy utolsó szempont). Nem, ami a legszexibb benne, az az odaadása, hűsége, és becsületessége. Amikor mond valamit, tudod, hogy komolyan is gondolja, ha ígéretet tesz, tudod, hogy becsülettel meg is tartja. Szóval, amikor megígéri neked, hogy olyan dolgokat tesz veled, amitől másodpercek alatt elveszted a kontrollt... Számíts rá, hogy úgy is lesz ;) 

Persze, vannak a versenyben komoly ellenfelek, mint például a gimis csajok kedvence Mr. nagymenő Cortez vagy az a Damon gyerek az állandó szarkazmusával, aki mindig mindenkit ki akar nyírni, de gyerünk már emberek, kit ne venne le a lábáról egy komoly, magas, sötét és jóképű, odaadó és hűséges fickó, kinek
" Razziák, golyók, bűnözők… nem probléma. Egy elveszett bőrkabát? Krízis.". Plusz John Wayne rajongó!
;)


Szabályok: Ebben a fordulóban 8 párbaj van, tehát 8 karakter jut tovább. Nem kötelező mindegyikre szavazni, DE csak azok esélyesek a nyereményekre, akik minden párbajra szavaznak! Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le, egy fordulóban! :)


Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:
Július 8-án lesznek elérhetőek!




Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

1 megjegyzés: