Hősnők viadala 2012 - 2. Forduló: Párbaj #1 Cat vs Bridget Jones


Párbaj #1:
Felnőttek

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven felüli könyves főhősnőket. A hölgyek készen állnak, hogy egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Az első meccsen a két nagyon különböző hölgy mérkőzik meg egymással. Az egyik félig ember, félig vámpír, vámpírvadász. A másik egy harmincas éveit taposó, angol, dolgozó nő, aki szingli és teljes mértékben ember (úgy hisszük).

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.

Párbaj #1: Cat vs. Bridget Jones
(okt. 15 - 17)



Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazódobozt. Egy párbajra mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazást október 16-án 23:59-kor lezárjuk!!! 



Cat 
(a.k.a. A Vörös Kaszás)

Innen ismerheted: Jeaniene Frost - Cat és Bones a vámpírvadász sorozat
Először feltűnt: Félúton a Sírhoz



Természetfeletti státusza: Félig vámpír.

Kampányának vezére: MFKata @ MFKata gondolatai

Okok, amiért Catherine ‘Cat’ Crawfield, Jeaniene Frost Cat és Bones sorozatának főhősnője érdemli meg a legjobb női könyves karakter címet (azaz, Miért is olyan belevaló csaj Cat... )

Cat tökössége még a férfitársai nagy részéét is kenterbe veri. Odament Bones-hoz, egy Mester vámpírhoz és kerek perec megkérdezte, hogy akar-e dugni. Csak így. Oké, Bones kábé szét is rúgta kedven hősnőnk valagát, de Cat tanult belőle és hamarosan első osztályú harcos lett. Olyan jó harcos, hogy a kormány felkérte, hogy képezze ki a legelitebb harcosait! Nem lehet egy nyuszi vagy egy kiscsibe az alfavezér a csajok közül, és Cat egyáltalán nem kiscsirke. Se nem nyúl. Sosem adja fel, sosem száll ki. És soha, de soha nem hátrál meg vagy hagy akár egy embert is maga után. Akkor sem, ha a harc, amit épp vív, esélytelennek látszik, Ő kiáll és belead apait, anyait, hogy megvédje a rászorulókat.

Egy olyan ember sincs, akit szeret és ne kapna be érte egy golyót. *szünet… gondolkodik… kézen számol…* Valójában, talán NINCS is olyan személy, akit szeret és akiért ne kapott volna már be egy-két golyót.

Ian és Vlad is a tenyeréből eszik. A két legkeményebb fejű férfi/vámpír a világon! Ha ezt a két fickót rabul tudja ejteni, akkor bárkit elvarázsol. És ez egy nagyon fontos tulajdonsága egy alfa vezérnek.

És végül...

Bones a társául választotta. AZ A BONES. és mind tudjuk, hogy a nő az, aki a jobbik fél a párkapcsolatokban. Az, aki valójában tartja a gyeplőt. Szóval ha Cat képes Bones felett uralkodni és közben meggyőzni arról, hogy Bones a főnök, képzeljétek, el mi mindent tudna csinálni másokkal! Uralja Bones-t és uralni fog mindenkit!

Cat a megtestesítője egy igazi Alfának: egy vezető, aki azoknak a jólétét és biztonságát tartja előbb a sajátjánál, akiért felelős, és akivel törődik; valaki, aki elég erős, hogy megvédje azokat, akik túl gyengék megvédeni magukat; valaki aki hajlandó áldozatokat hozni, ha szükséges, hogy megvédje a rászorulókat. Aki játszi könnyedséggel tudja irányítani az uralhatatlant, aki tud tárgyalni és képes kilábalni minden kakiból. És valaki, aki olyan szenvedélyt és akkora szívet mutat, ami már szinte természetfeletti. Képviselik az embereket anélkül, hogy elvesztenék önmagukat. Felelősséget vállalnak azért, ha elcsesznek valamit és mindig sikerül megoldaniuk. Cat mindezt tűsarkúban és feszes bőrszerkóban viszi véghez. Ez AZ Alfa.

És ez Catherine ‘Cat’ Crawfield.
Nincs itt semmi féle verseny… Cat az egyértelmű választás.


Bridget Jones 

Innen ismerheted:  Helen Fielding - Bridget Jones naplója
Először feltűnt: Bridget Jones naplója



Természetfeletti státusza: 100% ember.


Kampányának vezére: Kelly @ Kelly olvas

Miért szavazzatok Bridgetre?

Ami engem leginkább megfogott a karakterében, az a hihetetlenül jó humora, öniróniája, a küzdelme a kilókkal, a pasikkal, a családdal, mindez nyakonöntve Mr. Darcy iránti rajongásával. Nagyon tetszik, hogy szoros kapcsolatot tart a barátaival, azonnali lelki segélynyújtás megy minden problémánál, akár telefonon, akár a szokott törzshelyen.

Nem tagadhatjuk, hogy a könyv alapján készült film jelenetei azonnal az eszünkbe jutnak, ha Bridget Jones-ról van szó. Szerintem ebben az esetben maximálisan sikerült az adaptáció.

"Fogyókúrázni fogok (most már tényleg), hetente háromszor edzőterembe járok, leszokom a dohányzásról, a fényképeket albumba rakom, nem beszélek ki másokat a hátuk mögött, otthon is rendesen felöltözöm, megtanulom beprogramozni a videót, és végre rendes pasit kerítek magamnak."

"Rájöttem, hogy túlságosan is könnyű beleilleszteni valamelyik diétába azt, amit éppen eszem, és a diéta nem arra való, hogy kiválasszam és keverjem, hanem hogy kiválasszam és kitartsak mellette, mint ahogy el is fogom kezdeni azonnal, amint megettem ezt a csokoládés kiflit."
SZAVAZZ!!






Végeredmény:


Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

0 megjegyzés: