Hősnők viadala 2012 - 4. Forduló: Párbaj #14 Faythe vs. Elena





Párbaj #14:
Felnőtt

És íme a legjobb 8 küzd tovább! Ti megszavaztátok, mi elhoztuk nektek a 8 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven felüli könyves főhősnőt. A hölgyek készen állnak, hogy tovább küzdjenek és egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.

Párbaj #14: Faythe vs. Elena
(nov. 12 - 14)


Faythe

Innen ismerheted: Rachel Vincent: Shifters sorozat

Először feltűnt: Rachel Vincent: Stray - Kóborok



Természetfeletti státusza: vérmacska

Kampányának vezére:  Secret Dream Time

Miért szavazzatok rá?

Faythe Sanders már nem kislány, egy 23 éves vadóc, aki szeretett volna elvegyülni az emberek között. Hátat fordított a családjának és egyetemre jár, ahelyett, hogy eleget tett volna a kötelezettségeinek, hisz ő az egyik, a még létező, nyolc, termékeny, nőstény vérmacskák egyikének.
Már csak nyolc fogamzóképes nőstény vérmacska van. És én vagyok az egyik. Éppen úgy nézek ki, mint akármelyik amerikai egyetemi hallgató. De vérmacska vagyok; alakváltó, két világ lakója.
Nem riad meg semmitől, nem hallgat senkire. Egy igazi öntörvényű ragadozó!
Csakhogy én nem vagyok ijedős kiscica
Vigyázz, mert ez a cicus nem szeret a kanapén, mancsai közt egy puha gombolyaggal dorombolni, ez a vadmacska bármelyik pillanatban képes széttépni, ha úgy tartja a kedve!

„Karmaim vannak, és nem félek használni őket!”

Betörhetetlen, bármilyen helyzetben képes feltalálni magát. Nincs szüksége a férfiak segítségére, egyedül is boldogul. Ha verekedésre kerülne a sor, nem futamodik meg, inkább beszáll és bátran felveszi a harcot, ha kell, keményen odaüt.
"… tudok én szépen is játszani, ha akarok. Csak nem akarok túl gyakran."
Szavazzatok Faythe-re!
"Kérd a lehetetlent, aztán érd be azzal, amit valójában akartál volna."



Elena

Innen ismerheted: Nalini Singh: Angyali vadász sorozat 

Először feltűnt: Nalini Singh: Angyalvér

Természetfeletti státusza: született vámpír vadász (ember...eleinte)

Kampányának vezére: Kristina Kristina blogja

Miért szavazzatok rá?

Elena kitűnik a tömegből magas és karcsú alakjával, ezüst szemeivel és a világos, majdnem fehér hajával, bőre sötét, egzotikus színét marokkói nagymamájától örökölte. Elena, alkalmi barátja, Ransom szerint "akár egy neonreklám is villoghatna a feje felett, azzal sem hívná fel jobban magára a figyelmet." Szörnyű gyermekkora mély sebeket hagyott a lelkén. Rémálmokkal küzd, múltja ott lapul és vár, minden pillanatban rázuhanhat, de ő küzdött gyermekként is, és most felnőttként már szinte legyőzhetetlen. Miután egy vámpír lemészárolta szeme láttára húgait, az édesapja kitagadja született képességei miatt.

"– Az anyák és apák – mondta – egy életre nyomot hagynak bennünk, és nem számít, hogy egész életünkben voltak velünk, vagy csak egy napig."
Túlélte a magányt, a nehéz pillanatokat és tökéletesre fejlesztette tehetségét, amivel méltán kiérdemli a legjobb vámpírvadász címet. Tehetsége és képességei miatt fogadja fel Raphael, New York arkangyala egy életveszélyes munkára. 

Elena tiszteletet érdemel, mert nem hunyászkodik meg még a világ egyik legveszélyesebb több, mint ezer éves arkangyalával szemben sem. Megmutatja, hogy büszke, okos, becsületes, egy igazi harcos amazon.
Raphael párjául választja, igaz szerelmük erős és tiszta. Tudatában vannak annak, hogy kapcsolatuk sok mindenre és mindenkire hatással van, egymás gyenge pontjaivá is válnak ezzel, melyet, mint harcosok nem hagyhatnak figyelmen kívül. Nem válik alárendelté, egyenjogú kapcsolatot harcol ki arkangyalával. 
Bizonyítania kell, hogy alkalmas az arkangyal hitvesének szerepére, még többet kell edzenie, óvatosnak és megfontoltabbnak lennie.

"Van az emberek között néhány ritka egyed, egy a félmilliárd között talán, amelyik képes megváltoztatni minket, mássá tenni, mint amik vagyunk. A gátak átszakadnak, a tüzek kigyúlnak és az elmék összeérnek."
Egy igaz barát jóban és rosszban, hűséges a vámpírvadászokhoz, de hűség fűzi immár az angyalokhoz is. Legjobb barátnője Sara a Vámpírvadász Céh igazgatónője, de kollégái is barátsággal és tisztelettel fordulnak felé. Legújabb barátja Illium a kék szárnyú angyal, a Hetek egy tagja, akit elbűvölt emberségével. A Hetek tagjai (Dmitri, Jason, Illim, Méreg, Galen, Naasir és Aodhan) állandóan edzésben tartják, mint pszichikailag, mint fizikailag egyaránt, Raphael elit katonái életük árán is védelmezik, de állandó készenlétben kell állnia, a veszély mindig leselkedik rá.

Legvégül emlékeztetőül, 10 ok miért érdemes Elenára szavazni:
1. Mert ÉN nagyon szeretem, sőt a kedvenceim kedvence. :)
2. Bátor, hűséges, kitartó, emberi, ügyes.
3. Igaz barát, akire lehet számítani.
4. Raphael párja, azé az arkangyalé, aki New York felett uralkodik.
5. ILLIUM, kedvenc kékszárnyú angyalunk barátja, szóval a mienk is.
6. Nem veszti el emberségét, ez ad neki végül erőt és hatalmat.
7. A legjobb a szakmájában, egy igazi született vadász, amely különleges képességgel ruházza fel, le tud vadászni vámpírt és angyalt egyaránt.
8. Nalini Singh egyik legkidolgozottabb karaktere.
9. Nem csak nagyszájú, többszörösen is bebizonyítja rátermettségét egy arkangyal párjának a szerepére.
10. Igazi harcos csaj, nem válik nyafogóssá még akkor sem, ha az élete a tét. KÜZD, TAROL és GYŐZ!

Ne feledjétek, nyereményjáték is vár rátok ANGYALI VADÁSZ rajongók. Kristina friss és ropogós könyvjelzőket sorsol a kommentelők között a blogján.
Bővebben erről ITT





Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

0 megjegyzés: