Nalini Singh: Heart of Obsidian - Twitter Chat a Szellemmel


Megjelenés előtti spoilerek: A Szellem elfoglalta Nalini Singh Twitter fiókját egy órára.


Tegnap reggel az Egy világ - két faj - állandó küzdelem rajongóinak
a Twitteren lehetőségük volt feltenni néhány kérdést személyesen a Szellemnek. Kaptunk tőle némi utalást a személyazonosságára nézve, de néhány válasza csak még több kérdést idéz elő. A Berkeley kiadó postolta a Twitter bejegyzéseket itt, de most olvashattok egy rövid összefoglalót arról, hogy mit is tudtunk meg:




- A Szellem már hibás volt, mielőtt a Mentál Háló elkezdett szétbomlani, de még mindig nem akarja elhagyni.

- A Szellem egy férfi (nem több személy), aki ’hibás’ volt, mint gyermek és aki megszabadult a lelkiismeretétől a túlélés érdekében. A lelkiismerete még nem és (úgy hiszi) nem is fog visszatérni. Viszont összekötődött egy nővel (aki nem a szeretője és még mindig életben van) az alatt az idő alatt, és ez a nő az egyetlen, akihez hű és az egyetlen, aki visszatarthatja attól, hogy véghez vigye a terveit. 

- A terveire vonatkozó kérdéseket visszautasítja, csupán annyit mond, hogy idővel világossá válnak majd és hogy 20 éve dolgozik rajta. Nem vitatja meg senkivel a terveit, kivéve esetenként Juddot és Xaviert. Gyanítja, hogy Juddnak vannak ötletei a végső céljával kapcsolatban. Sienna már része a tervnek, de nem mondja meg, hogy miért (talán mert Sienna már nem meglepetés többé?).

- Csak Judd és Hawke tudja, hogy ki is ő. Rokoni kapcsolatban van egy férfival, akit már ismerünk és fontos is, hogy ki ez a férfi. Kihúzhatjuk a Laureneket, Duncaneket, Dev-et, Hawke-t, Lucast és Zaid Adelaja-t, mint családtagokat. Mikor valaki egyenesen megkérdezte, hogy a Szellem Zaid-e, azt felelte, hogy „Zaid halott.” Ez valóban kizárja őt? Nem mondott egyenesen nemet.

- Meg volt a maga oka arra, hogy Juddot Alice-hoz vezesse. Judd hű volt hozzá és számára a hűség minden. Soha nem árulná el Xaviert vagy Juddot.

- Ming meg fog halni, amikor itt az ideje. A Tanács már majdnem megszűnt létezni, csupán a végső csapásra van szükség ahhoz, hogy végleg megszabaduljon tőlük.

- A Szellemnek nincsenek olyan szokásai, amivel kikapcsolódik vagy amit a szabad idejében csinálna, mert csak azt teszi, amit meg kell tenni és nem pazarolja az idejét. 

- A barátokat, szeretőket stb. gyenge pontnak tartja, amit ki lehetne használni ellene. 
Bár van egy rokona, családja igazából nincs. Az a nő az egyetlen, akihez hűséges és valami történt azzal a nővel, ami a Szellemet elindította ezen az úton.

- A Szellemet sokszor romantizálták és számos házassági ajánlatot kapott, amire ezzel az üzenettel válaszolt: „Nem akartok hozzám jönni. Eltörném a nyakatokat, ha óvatlanul közelítenétek hozzám.” 

- A Szellem még szűz, de hajlandó felhasználni a szexet, ha szükséges – nincsenek határok számára a céljai elérésének érdekében.

- A szellemnek nincsenek tetoválásai.

A Heart of Obsidian Június 4-én jelenik meg külföldön. Előrendelheted itt: Booktopia, Galaxy, Fishpond, Amazon and Book Depository. Nalini nem rég közzétette a blogján az első két fejezetet.

Fordítást köszönjük @Nusejka-nak!

0 megjegyzés: