Könyves álompasik párbaja 2013 - I. Forduló: Barrons vs Christian Grey


A segítségetekkel összegyűjtöttük 2013 legkedveltebb 16 férfi karaktert. Ezúttal is több műfaj és korosztály képviselői mérkőznek meg egymással, hogy kiderüljön ki az abszolút kedvenc.

Mi az a Könyves Álompasik Párbaja?
A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2013 legjobbja címért, miközben a játékban résztvevő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és naponta új párbajok indulnak, az olvasók minden párbajra 48 órán át szavazhatnak.. Egy-egy versenyző tovább jut.

A mai nappal elérkeztünk az év első párbajához, ahol a sötét és cefetül veszélyes, legyőzhetetlen, vadállatias alfa hím, Jericho Barrons csap össze a milliárdos csábítóval, a bdsm ördögével; Christian Grey-jel!

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? Mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazásokat Július 16-án 23:59-kor lezárjuk!!!


UPDATE: A párbaj végeredménye: 

Barrons 436 (67.39%) vs Christian Grey 211 (32.61%)

Tehát a győztes, aki tovább jut a következő fordulóba: Jericho Barrons



Jericho Barrons

Innen ismerheted: Karen Marie Moning - Tündérkrónikák
Először feltűnt: Keserű ébredés





Természetfeletti státusza:
 ez egy olyan titok, amit nem leplezhetek le. :)

Kampányának vezére: szil0214 @ Manga olvas

Jericho Barrons tetőtől talpig férfi, sugárzik belőle a veszély és az állatias erő. Amikor belép egy szobába, ott hirtelen elfogy a tér, mert ő kitölti azt. 190 cm-es magasságával, aranyló bőrével, sötét szemével és ragadozószerű pillantásával mindenkit azonnal meggyőz, hogy bizony ő az alfahím. Mindig elegáns öltözete sem tudja elrejteni a vadságot, ami árad minden mozdulatából és rezdüléséből.
Tőle még az éjszaka rémei is visszarettenek, félelmet kelt a legromlottabbak szívében is.
"Barrons erőteljes, elgondolkodtatóan jóképű, eszementen gazdag, rémisztően intelligens férfi. Kitűnő ízlése van, nem is említve kemény testét, amely állandóan valamiféle vonzerőt sugároz. A lényeg, hogy az a fajta ember, akiből hősök lesznek. És elmebeteg gyilkosok."
Barrons igazi rejtély. Kiismerhetetlen, a titkait nagyon jól őrzi, és csak nagyon keveseknek enged betekintést múltjába. Hogy mi ő, azt nem árulhatom el, de egy biztos: még ha annak is tűnik, nem egészen ember. Bár harmincnak néz ki, jóval idősebb, sok mindent látott és tapasztalt már, sok fájdalom és veszteség érte hosszú élete során. De vigyázz, ha a túl sokat szaglászol a titkai után, még a végén kihozod belőle a vadállatot!
"Jericho Barronsszel kapcsolatban csak az biztos, hogy vele kapcsolatban semmi sem biztos."
A Barrons Könyvek és Apróságok tulajdonosa (igen , ráadásul van egy saját könyvesboltja!) arrogáns és szókimondó, időnként nyers modora ellenére is -vagy éppen pont azért- csak rajongani lehet érte. Azt nem mindig tudjuk, hogy mi motiválja, néha úgy tűnik, nem szabad megbízni benne, de a legnagyobb bajban mindig ott van. Én biztosan őt szeretném magam mellett tudni, amikor leomlanak azok a bizonyos falak, hiszen mégiscsak ő az éjszaka csúcsragadozója.

A romantikáért epekedő hölgyeknek nem ő a tökéletes választás, bár, mint kiderült ő is képes a

gyengédségre és a szeretetre. A zord és cinikus külső alatt felfedezhetünk egy olyan Barronst is, akitől bármelyik nő elolvadna, de persze ő nem pazarolja az érzelmeit az arra érdemtelenekre.
"Akit Jericho Barrons kedveskedve megérint, az úgy érzi magát, mintha ő lenne a legkülönlegesebb ember a világon. Olyan ez, mint odamenni a dzsungel legnagyobb, legvérszomjasabb vadállatához, lefeküdni mellé, a szájába tenni a fejed, és ahelyett hogy megölne, megnyalogat és dorombol."

Az esetben, ha Barrons nyer a játék végén, Szilvi a Barronsra voksolók közt kisorsol egy Tündérkrónikák kötetet (választható). Amennyiben szeretnétek részt venni a játékban látogassatok el az oldalára és írjátok meg neki kommentben, hogy Barronsra szavaztatok!


Christian Grey
Innen ismerheted: E. L. James - Árnyalat trilógia


Először feltűnt: A szürke ötven árnyalata





Természetfeletti státusza:
 100% ember

Kampányának vezére: Andie @ Könyvek háborúja

Az mindenkinek nyilvánvaló, hogy Mr. Grey jó parti. Gazdag, sármos, befolyásos, sikeres üzletember. Ez mind közrejátszik abban, hogy a női nem többsége patakokban csorgatja rá a nyálát. Ám ez a tulajdonság még ezer másik fikciós és létező férfiban megtalálható. A kérdés az, hogy Mr. Grey miért van a mezőnyben? Mi teszi őt sok nő álmai férfiává?

Ironikusan a párja, Ana. Minden nő arra vágyik, hogy az áhított férfi éreztesse vele, hogy milyen különleges. Annak ellenére, hogy a világ legszebb, legelegánsabb női állnak sorba érte, az ő szeme mégis a kedves, ám esetlen Anastasian akad meg. Csak őt akarja, őt szereti. Ennél jobban nem is éreztethetné, hogy a lány különleges a számára.

Christian izgalmas. Az első pillanattól kezdve, sosem volt Anaval egy unalmas pillanatuk. Folyamatos meglepetésekkel áll elő és nem feltétlen ajándékokkal. Nála sosem tudhatod, pontosan mire számíts, de annyit biztosan, hogy a nap végén meg leszel vele elégedve.

Nem tökéletes, vannak hibái. Minden magabiztossága ellenére igen komoly lelki problémákkal küzd. Ezeket viszont nem veszi fél vállról, szakértőhöz fordul segítségért, de megint csak Ana gyógyítja meg. Lelki beteg, sexy pasi, aki csak egy nőt akar? Tökéletes afrodiziákum a nőknek, akik mindig szeretik megjavítani azt, ami törött. Főleg ha az még másnak nem sikerült. A legnagyobb kihívás.

Nincs tisztában saját vonzerejével. A legtöbb hasonló kaliberű férfi nagyon is jól tudja, hogy „jó fogás”, és ezt bizony kis is mutatják/használják. Christian ehhez képest jobban törődik másokkal, mint saját magával. Adakozik azoknak, akik kevésbé szerencsések, ami bizonyítja, hogy egy önzetlen és együtt érző komoly férfi. Folyamatosan érezteti Anaval, hogy a világot is odaadná számára. A nők szeretik ezt tudni, még akkor is ha a férfi nem tudná megadni neki, de szeretné.

És talán a legfontosabb, hogy kimutatja az érzelmeit. Minden nő szereti hallani, hogy a párja szereti, de Christian nem csak szavakkal, de puszta reakcióival a lány minden cselekedetére, szavára azt kiáltja őrülten szerelmes vagyok beléd. Amikor Ana belép a szobába, amikor mond valamit, még a lány legkisebb dolgai is az őrület határára tudják kergetni a férfit.  Ez a fajta izgalmas kapcsolat, melynek a szűnni nem akaró vonzalom mellett az erős érzelmek adnak alapot az, amire a szíve mélyén minden nő vágyik. Ő nem halhatatlan, nem volt több száz éve kiélni magát, tökéletesítenie csáberejét, eldönteni, hogy mit akar. Ő csupán egy átlag ember, nem átlagos értékekkel. Hát ezért méltó álom pasi Christian Grey!



Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!


*Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük!*

0 megjegyzés: