Könyves álompasik párbaja 2013 - III. Forduló: Jace vs Cortez


A segítségetekkel összegyűjtöttük 2013 legkedveltebb 16 férfi karaktert. Ezúttal is több műfaj és korosztály képviselői mérkőznek meg egymással, hogy kiderüljön ki az abszolút kedvenc.
Mi az a Könyves Álompasik Párbaja?A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2013 legjobbja címért, miközben a játékban résztvevő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és naponta új párbajok indulnak, az olvasók minden párbajra 48 órán át szavazhatnak.. Egy-egy versenyző tovább jut.
Ééés igen, elérkezett az egyik legjobban várt párbaj. Bár ez még messze van a döntő, de joggal mondhatjuk, hogy lesz olyan izgalmas. A legjobb, legszexibb árnyvadász; Jace indul a tavalyi győztes; Cortez ellen! Csak aztán nehogy túlterheljétek az oldalt ;)

Olvassátok el a kampányszövegeket és adjátok le a voksaitokat! Ki jusson tovább a következő fordulóba? Mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazásokat Július 18-án 23:59-kor lezárjuk!!!


UPDATE: A párbaj végeredménye: 

Jace 1094 (48.13%)  vs Cortez 1179 (51.87%)
Tehát a győztes, aki tovább jut a következő fordulóba: Cortez



Először feltűnt: Cassandra Clare: Csontváros

Természetfeletti státusza: Árnyvadász

Kampányvezér: Macooka @ Macooka könyvese
Általában meglepően vidám fickó vagyok. Próbálkozz egy olyan napon, amelyik nem esik hétfő és vasárnap közé.
Nos igen, Jace Wayland nem feltétlenül a vidám természetéről híres. Viszont rengeteg más tulajdonsága őt igazán ellenállhatatlanná és 2013 Könyves Álompasijává teheti. Úgyhogy ezt a fentit el is nézhetjük neki ;)

Kinek kellenek a szőke, kék szemű férfiak? Nézzünk csak rá Jace-re! Eredeti szőke haj, gyönyörű aranyszínű szempár, átható tekintet: bármikor örömmel elvesznénk benne... Harcban edzett, izmos test, amelyet fekete rúnák díszítenek. Csajok, azt hiszem bevallhatjuk: mindannyian álmodoztunk már róla. :)

Persze nyilvánvalóan a külső nem minden. Nekünk nőknek nagyon sokat számít az is, hogy egy igazi álompasi hogyan viselkedik egy adott helyzetben, mennyire nézhetünk fel rá, egyáltalán, mennyire érezhetjük magunkat biztonságban mellette?

Jace már öt könyvben bebizonyította nekünk, hogyha valakire, akkor rá lehet számítani. Mindig kapható a harcra és bármikor feláldozná az életét a szeretteiért és a szerelméért. Sosem viselkedik gyáván, a bátorság az egyik legnagyobb erénye. Egy biztos: ha Őt magad mellett tudhatod, akkor biztonságban vagy. Viszont ha Ő az ellenséged... Ne várj sok jót. :)

A könnyebb pillanatokban elég mókás lehet a közelében lenni, bár szarkasztikus humora még a nehéz helyzetekben is nagy segítség. Valljuk be, egy sótlan pasival nem sok mindent lehet kezdeni. :)
Alec Jace felé bökött a mutatóujjával. – Ha szinte kihaltak – mondta dühtől remegő hangon –, akkor NEM HALTAK KI ELÉGGÉ.
– Értem – bólintott Jace. – Szólok, hogy cseréljék ki a bejegyzést a démonológiai tankönyvben „szinte kihaltról"-ról arra, hogy „Alec szerint nem haltak ki eléggé.Ő úgy szereti, ha a szörnyek nagyon, nagyon kihalnak." Akkor elégedett leszel?
Jó, van egy pár olyan tulajdonsága, ami akár idegesítőnek is hathat (de hát ki tökéletes?): néha hiú, makacs és egyesek szerint bosszantóan tud viselkedni. Ám mindezt olyan imádnivalóan teszi, hogy ezek talán még vonzóbbá is teszik Őt számunkra. Elvégre mindegyikünk szeretne egyszer egy elérhetetlennek és rosszfiúnak tűnő srácot meghódítani. ;)

Rendben, a férfi nem egyik legnagyobb gyenge pontját sem szabad kihagynunk: a romantikát. Szerencsére Jace ilyen szempontból is tökéletes. Harcra éhes, rettenthetetlennek tűnő Árnyvadászból pillanatok alatt képes átváltozni egy hús-vér, érző emberré, aki képes megnyílni az arra méltó lánynak. Szerencsére nem fél kimondani az érzéseit - manapság nem nagyon találunk ilyen srácot.

Szerintem egy igazi férfi Jace Wayland-nél kezdődik. Lányok, ugye szerintetek is?


Cortez


Innen ismerheted: Leiner Laura - A Szent Johanna gimi sorozat

Természetfeletti státusza: 100% Ember

Kampányvezér: Reelka @ Reelka’ view

Ha gondosan kócosra beállított barna hajú, kék szemű 18 év körüli pasit látsz, zenét hallgatva, Buda utcáit róva esetleg pilóta napszemüveg mögé rejtőzve, kapucnis pólóban és deszkás cipőben, már gyanakodj! Ha pedig gördeszka vagy egy gitár van nála, állítsd meg! Biztos lehetsz benne, hogy Cortez az!

Igen, ő a suli legmenőbb diákja, eszméletlen laza, a legújabb divat szerint öltözködik, sportol és zenél, egy liter cola felhörpintése után is képes elaludni, ha ledobnánk a világ bármelyik pontján megértetné magát, de nem ezek a legvonzóbb tulajdonságai. A kreativitásában rejlik a varázsa és persze a megbúvó mosolyaiban. A zene- és rajztehetségét fegyverként használva fejezi ki érzéseit, elképzeléseit, gondolatait, és próbálja tudatni ezeket a sorozat gyanútlan főhősnőjével. Éretten kezeli a legkomolyabb helyzeteket is, ugyanakkor lappang benne egy rész valódi gimnazista, a humorában, a vak szerelmében, a sokszor bekacsintó ’nem érdekel mi van’ hozzáállásában.

~ I'll send a letter to that girl
Asking her to by my own
But my pen is writing wrong

So I'll say it in a song ~ 


~ Levelet fogok küldeni annak a lánynak,
Hogy megkérjem, legyen az enyém,

De a tollam rosszul ír,
Szóval dalban mondom el. ~ 

(Green Day- Dry Ice)

És ezek után kell még egy indok, hogy miért szavazz először rá és ne a többi versenyző valamelyikére? Ki vágyhat többre annál, hogy a szeretett pasi az életé kockáztatva, egy emeleti ablakba kiállva valljon szerelmet?

~ I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now ~

~Nem hiszem, hogy bárki úgy érezne
veled kapcsolatban, mint én. ~

(Oasis – Wonderwall)

Mert Cortez az egyetlen, mai, valós világban élő, ízig-vérig ember pasi a mezőnyben. Aki ha előveszi romantikus oldalát, teljes mértékig ellenállhatatlan.

Ideiglenes kampányszöveget írta: Petra @ Amik érdekelnek & Évi




Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!


*Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük!*

0 megjegyzés: