Könyves Álompasik Párbaja 2013 - Team Ash


Bár mint házigazdától, a játék normál esetben megkövetelné tőlem, hogy pártatlan legyek, de technikai okok miatt idén két versenyzőnek is én lettem a kampányfőnöke. Bár Christiannál számítottunk rá, hogy elbukik Barrons ellen, de itt van még nekem egy igazi herceg, akit nem csak vérvonala teszi azzá. Ellenfelét, az árnyvadász Will-t nem lesz könnyű legyőzni, de méltó párbaj ellenfelek lesznek egymásnak.

Úgyhogy nyissátok nagyra szemeiteket, engedjétek szabadjára a képzelőerőiteket és győződjetek meg arról, hogy miért is van joggal a Tél herceg a mezőnyben. Mi az ami álompasivá teszi...




Ashallyn'darkmyr Tallyn (Ash)

Innen ismerheted: Julie Kagawa: Vastündérek

Először feltűnt: Julie Kagawa: Vaskirály

Természetfeletti státusza: Tündér

Kampányvezér: Andie @ Könyvek háborúja

Magas, izmos, hosszú sötét haj, sápadt bőr és nyálcsorgatóan jóképű, és ha nem igéz meg, amikor abba a gyönyörű jégszürke szempárba nézel, készülj fel, hogy amint meglátod egy sötét köpenyben, karddal a kezében harcolni, elvesztél. Plusz nem öregszik! Kell még folytatnom? A rettegett harcos, szenvedélyes szerető, és női szíveket megolvasztó Ash valóban egy Télherceg, de ez korán sem jelenti azt, hogy nem tudja kellően felmelegíteni a hölgyek szívét!
Ash külsőre olyan volt, mint máskor: sötét szépség feketében és szürkében, sápadt arca élesen elütött hajától, és ruháitól. Kardja, amelynek hüvelye jeges-kéken derengett, az oldalán függött.
Azon kívül, hogy imádni való, Ash egy újabb bizonyítéka annak, hogy a lovagiasság bizony még
nem halt ki (legalábbis a könyvekben nem:P). Ő érezteti veled, hogy egy igazi hercegnő vagy. Fogadalmait mindig tiszteletben tartja, és sosem habozik őket betartani. A mosolya elárul mindent: okos, érzékeny, bátor és számító. Ilyen férfi kell egy igazi hölgynek! Valaki, aki teljes szívével tud szeretni, és hajlandó megtagadni a saját érdekeit, hogy megvédje szeretteit. Persze, ehhez előbb el kell rabolni a szívét...



Első blikkre talán túl hidegnek tűnik, de kétség sem férhet hozzá, hogy azalatt a szexi, jégpáncél alatt egy megkínzott lélek és ez olyan fiú lapul, aki bizony mélyen éli meg érzéseit. Mint minden jóravaló hősnek, neki is megvan a fájdalmas múltja, melynek következményeként vált ilyen rideggé. Ám ez egészen addig tart, amíg egy bizonyos személlyel össze nem hozza a sors, és aki szép lassan (az instant love veszélye nem fenyeget) hámozza le hercegünk páncélját. Ennek köszönhetően láthatjuk, hogy Ash belül is és kívül is egy igazán jó ember.
Ash a kézfejével megcirógatta az arcomat, majd az ujjai közé fogta egy elszabadult tincsemet.
– Ezer és ezer halandó lányt láttam már – mondta lágyan –, többet, hogysem össze tudnád számolni, a világ minden részéről. Számomra mind egyformák. – Az ujja az állam alá csúszott, és felemelte a fejem. – Ők mind csak a külsőmet látják, nem azt, aki valójában vagyok. Te viszont igen. Te láttál a bűbáj nélkül, még azok nélkül is, amelyeket a családom előtt is fenntartok, ami csak komédia, hogy túléljem őket. Te láttad, ki vagyok valójában, és mégis itt vagy. – Hüvelykujjával végigsimított a bőrömön, jeges forró érintésemléket hagyva maga után. – Itt vagy, és nem vágyom más táncra, csak erre.
Ahogy már említettem, bátorsága sem elhanyagolható. Sőt, Ash annak ellenére, hogy egy herceg – akikről valljuk be legelőször az elkényeztetett nyuszifiúkák jutnak az eszükbe – igazán kemény harcos. Profi kardforgató, aki egy csepp verejték nélkül képes legyőzni minden vetélytársát, plusz egy csettintésre elő tudja hívni a Tél varázserejét. Sosem tudhatod pontosan, mikor küld feléd egy csokor jégszilánkot (ugye Puck? ;)). Csak fenyegesd meg őt vagy a szeretteit és egy pillanatig sem fog habozni, hogy apró darabokra szeleteljen. Ugyanakkor nyerd el a szívét, és úgy áll majd mindig melletted, ahogy senki más!

Mindegy, hogy a mosolya, igéző szemei miatt vagy az erős karjaitól, de a szíved biztosan kihagy egy ütemet, a gyomrod összeszorul, a bőröd bizsereg és az ajkaid égnek, amikor ő feltűnik a színen. Ash már azzal is bebizonyította, hogy mennyire álompasi, amikor megtagadta a királynőjét, udvarát és a vérét, dacolt a vassal a szeretetért. A világ végéig is elmegy, kiáll bármilyen próbát, csakhogy az egyetlen igaz szerelmével lehessen.



A szavazás július 18-án éjfélkor kezdődik, úgyhogy egérgombokat beizzítani, és ne felejtsétek el, hogy ASH-re kell szavazni, nehogy "véletlenül" nekem itt Will-t erősítsétek ;)

De vigyázat! Arra figyeljetek, hogy egy ember, egy párbajnál CSAK egyszer szavazhat! Az egynél többször leadott szavazatok törlésre kerülnek!

0 megjegyzés: