Könyves álompasik párbaja 2013 - 14. Forduló: Magnus vs Travis


A segítségetekkel összegyűjtöttük 2013 legkedveltebb 4 férfi karaktert. Ezúttal is több műfaj és korosztály képviselői mérkőznek meg egymással, hogy kiderüljön ki az abszolút kedvenc.

Mi az a Könyves Álompasik Párbaja?
A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2013 legjobbja címért, miközben a játékban résztvevő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és naponta új párbajok indulnak, az olvasók minden párbajra 48 órán át szavazhatnak.. Egy-egy versenyző tovább jut.

Az elődöntő második párbajában  Magnus küzd Travis-szel a döntőbe jutásért.

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba?
Mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazásokat Augusztus 2-án 23:59-kor lezárjuk!!!

UPDATE: A párbaj végeredménye: 

Magnus 577 (51.29%) vs Travis 548 (48.71%)
Tehát a győztes, aki a döntőbe jutott: Magnus


Magnus
Innen ismerheted: Cassandra Clare: A végzet ereklyéi / Pokoli szerkezetek

Először feltűnt: Cassandra Clare: Csontváros

Természetfeletti státusza:  Brooklyn Fő Boszorkánymestere


Kampányvezér: MsReea Napi falat


Magnus 1213 táján született, ehhez mérten igen csak jól tartja magát. Részben ázsiai származású, beszél vagy egy tucat nyelvet és meglehetősen tapasztalt minden téren. Nem csak a mágiához fűzött viszonya, a múltja, amiről alig lehet tudni valamit, hanem a szerelmi élete is rendkívül izgalmas. Jelenlegi párja Alec Lightwood, de volt már kapcsolata Camille-lel is, aki egy több száz éves vámpír, és hölgy létére nem túl bájos.

Magnus természete is kettős. Az árnyvadászok szívébe sem lopta be magát elsőre, de kiderült, hogy hosszútávon hűséges, megbízható szövetséges.

Először Clary gondolataiban bukkan fel a neve, mint olyas valakié, aki képes elzárni emlékeket, aztán a saját buliján találkozunk vele, ahol a többiek így látják: 
"A küszöbön karcsú férfi állt, és kíváncsian figyelte őket. Isabelle szedte össze magát elsőnek, és megvillantotta csillogó mosolyát. - Magnus? Magnus Bane?
- Az volnék. - A ajtóban álló férfi magas volt és vékony, mint egy fogas, haja sűrű fekete tüskékből álló koronaként ékítette a fejét. Álmos szeme ívéből és egyenletesen lebarnult bőre aranyló árnyalatából Clary úgy sejtette, hogy részben ázsiai lehet. Farmert és több tucatnyi fémkapoccsal díszített fekete inget viselt. Szemét feketével húzta ki, amitől mosómedvére emlékeztetett; száját egészen sötétkékre festette. Gyűrűkkel borított kezével tüskés hajába túrt, és elgondolkodva mérte végig a jövevényeket. - A Nephilimek gyermekei - állapította meg. - Hát, hát. Nem emlékszem, hogy meghívtalak volna benneteket." 
Ennek ellenére senki se gondolja, hogy feledékeny lenne, egzotikus, macskához hasonló pupillája beazonosítja, bárki számára egyértelmű, hogy boszorkánymester, ahogy extravagáns és rikító színes öltözete is kiemeli a tömegből. Céltudatos, erős, határozott. Tudja mit akar, és el is veszi. Páran belekötöttek, hogy nem is igazi férfi... Nos, rájuk már senki sem emlékszik, mert Magnus bizony férfi a talpán. Igazi partyarc és ráadásul igen elbájoló tud lenni:
"- Tetszik a buli ?
A lány megpördült, és Magnus Bane-t pillantotta meg, amint az egyik oszlopnak támaszkodott. Szeme világított a sötétben. Clary körbepillan­tott, de Jace-t és a többieket elnyelte a tömeg.
Megpróbált mosolyogni. - Valaminek a tiszteletére rendezted?
- A macskám születésnapja van.
- Ó! - Clary megint körülnézett. - És hol van a macskád ?
Magnus Bane komoly tekintettel egyenesedett ki. - Nem tudom. Megszökött."

Szavazz rá, mert sosem hazudik, legfeljebb nem mesél el mindet, de csakis a saját érdekedben, hogy megvédjen. Szavazz rá, mert üde színfolt egy álszent világban, és mert nem érdekli mások véleménye. Ha szeret, tiszta szívéből teszi, egyébként sem tesz semmit félig. Teljes életet él, méghozzá a mindenkori mának, amiből mint tudjuk, neki sok kijutott. Önzősége sem feltétlen hátrány, hiszen védeni kell azokat, akik bíznak benne. A munkájában professzionalista, és hát kissé magamutogató, de exhibicionizmusa csak abban az értelemben használható, hogy szabad lélek, és nincs mit rejtegetnie. No és szerénysége káprázatosan ellensúlyozza az összes jelem béli hibáját:
"Magnus olyan arcot vágott, mintha dorombolni készült volna. - Felejthetetlen vagyok, az igaz - dicsekedett."
Úgyhogy szavazz rá, mert a polgárpukkasztó külső mögött egy igazi különc és harcos személyiség rejlik. Soha nem ad fel semmit, ráadásul olyan erőket birtokol, amit mindenki szívesen tudna a háta mögött. Egy igazi egyéniség, olyan, amiből igen kevés jutott erre a világra, vibrálóélénk és még szórakoztató is.


Travis

Innen ismerheted: Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Először feltűnt:  Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Természetfeletti státusza: 100% ember 


Kampányvezér: Kelly & Lupi


Nem kell több, csupán egyetlen pillantás, amit Travis Maddoxra vetsz, és máris érzed magadban azt a bizonyos bizsergést, ami akkor kúszik a bőröd alá, amikor egy igazi alfa hímmel találkozol. Elég egyszer a gyönyörű barna szemeibe nézned, és totál elfelejted, ami addig az eszedben járt. A szemed akaratlanul siklik lejjebb, meglátod a tetovált, izmos karjait -gondolatban már téged ölelnek -, végigjártatod a szemed a hasizma minden egyes kockáján, és pillantásod megáll a farmerja gombjánál (szerencsés esetben).
 – Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, amíg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled egyedül az ágyban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek, Galamb.
Láthatod, ő az álompasi, tetőtől talpig tökéletesen izgalmas jelenség! De ne ragadjunk le a külsőségeknél, Travis tulajdonságai nem merülnek ki a remek megjelenésében.

Ő egy rendkívül védelmező típus. Szereti biztonságban tartani azt, ami az övé. Szeret megadni mindent annak, akit szeret, a költségek nem számítanak.
– Tudom, hogy totál el vagyunk cseszve, oké? Ösztönösen cselekszem, indulatos vagyok, és te úgy fel tudsz bőszíteni, mint senki más. Az egyik pillanatban úgy viselkedsz, mintha gyűlölnél, a másikban szükséged van rám. Soha, semmit nem tudok úgy csinálni, ahogy kell, és nem érdemellek meg… de a francba is, szeretlek Abby! Jobban, mint az életben valaha is bárkit vagy bármit. Amikor mellettem vagy, nincs szükségem piára, vagy pénzre, vagy verekedésre, vagy egyéjszakás kalandokra… nincs szükségem másra, csak rád. Csakis rád gondolok. Csakis rólad ábrándozom. Te vagy, akit akarok.
Imádja a családját, apja és a testvérei sokat jelentenek neki. Korán elveszítette az édesanyját, indulatos természete talán ebből a mély fájdalomból ered. Ő egy igazi harcos, aki négy fiútestvérrel verekedve küzdötte át magát a gyerekkoron, volt ideje megedződni, és mára már jövedelme nagy részét a titkos bunyókon szerzi.
 – A következő harcosunkat nem kell bemutatnom, de azért mégis megteszem, mert kitör tőle a frász! Reszkessetek, fiúk, és dobjátok le a bugyitokat, lányok! Íme Travis „Veszett Kutya” Maddox!
Amikor a terem túlsó felében egy ajtónyílásban feltűnt Travis, valóságos hangorkán tört ki. Meztelen felsőtesttel, lazán és közönyösen jött be. Úgy sétált a körbe, mint aki munkába megy. Szikár volt, tetovált bőre alatt izmok húzódtak össze, ahogy ökleit Marek bütykeihez érintette.
Szabadidejében szeret kedvenc motorján száguldozni és a gondolataiba merülni. Mert ne higgyétek, hogy üresfejű ez a szexi srác. Nagyon okos, jók a jegyei, szeret tanulni, és nem okoz problémát neki, hogy önzetlenül segítsen a tanulásban Abby-nak.

Travis állandóan harcol.. A küzdőtéren harcol teljes erőbedobással az ellenfelével, igazi adrenalin löketet adva az olvasónak is, ugyanakkor harcol belül is, saját magával, mert sokáig nem tudja elhinni, hogy Abby megadhatja neki azt, amire szüksége van. Mindent.

Szüksége van minden szavazatra, gyerünk, tedd boldoggá, nyomd a gombot, mert Travis a legjobb!!


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!


*Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük!*

0 megjegyzés: